20 de setembre de 2020 20/9/20

Puçol recorda les víctimes de Barcelona

Puçol recorda les víctimes de Barcelona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Puçol recorda les víctimes de Barcelona - (foto 2)
  Puçol recorda les víctimes de Barcelona - (foto 3)
  Puçol recorda les víctimes de Barcelona - (foto 4)
  Puçol recorda les víctimes de Barcelona - (foto 5)
  Puçol recorda les víctimes de Barcelona - (foto 6)

  Els veïns de Puçol s'han reunit aquest migdia enfront de l'Ajuntament per a guardar tres minuts de silenci en record de les víctimes de l'atemptat terrorista perpetrat ahir a La Rambla de Barcelona. L'alcaldessa, Lola Sánchez, ha condemnat en nom del consistori aquests actes i ha volgut traslladar "solidaritat i afecte" a la ciutadania catalana.

  L'alcaldessa, en representació de la corporació municipal, ha manifestat la seua gratitud "a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat" i ha esperat "la fi d'aquests atacs deplorables, executats per criminals que no entenen la vida en llibertat i democràcia".

  Així mateix, ha transmés "solidaritat i afecte a la ciutadania de Barcelona, a Catalunya, i als familiars i amics de les víctimes". A més, ha desitjat "la recuperació dels ferits".

  Lola ha expressat la "absoluta condemna i repudi a uns terroristes sense escrúpols". "La defensa dels nostres valors és ferma, i cap atac terrorista podrà canviar això", ha afegit. "Sobren les paraules", ha lamentat. "Esperem no tenir que tornar a reunir-nos per aquest motiu".

  Pujar