elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

És Puçol creix: App i Instagram

És Puçol creix: App i Instagram
  MÉS FOTOS
  És Puçol creix: App i Instagram - (foto 2)
  És Puçol creix: App i Instagram - (foto 3)
  És Puçol creix: App i Instagram - (foto 4)

  Al gener, els mitjans de comunicació locals agrupats sota la marca És Puçol creixen per partida doble: d'una banda, la nova aplicació per a mòbils ja pot descarregar-se per a Android i per a iOS; per un altre, s'incorpora Instagram com a nou canal informatiu.

  L'aplicació És Puçol és una de les vies més còmodes de l'Administració Local per a fer arribar als veïns la informació de major interés, amb seccions tan variades com la agenda de pròxims  actes, contacte directe amb edificis de serveis municipals, els comerços locals, telèfons d'interés, horaris de l'autobús municipal, esqueles, enllaç a la pàgina de turisme i rutes turístiques.

  Si vols portar tota la informació sobre Puçol en la teua butxaca, descàrrega esta aplicació gratuïta tant als dispositius Android com iOS.

  I des de finals de gener, també en Instagram: el nou mitjà de comunicació de l'Ajuntament que ofereix una perspectiva diferent, amb una foto en directe a l'inici de cada esdeveniment i informació sobre l'agenda de pròxims actes.

  D'esta manera, És Puçol abasta multitud de mitjans per a portar la informació local als veïns: les notícies locals les pots trobar en la pàgina web www.puçol.es; les fotografies, en el Facebook És Puçol; l'agenda d'actes, a través del WhatsApp (per a rebre els missatges, envia “Alta” al 610 177 900); els enllaços d'actualitat, en Twitter És Puçol; i si el teu és el tradicional paper, no oblides que l'últim divendres de mes apareix el periòdic Notícies de Puçol, tant en versió digital com impresa.

  Pujar