elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paz Carceller (PP): “Espere poder viure una legislatura més tranquil·la que l'anterior a Puçol”

Paz Carceller (PP): “Espere poder viure una legislatura més tranquil·la que l'anterior a Puçol”
  • La líder dels populars pactarà amb PURP per a mantindre's al capdavant de l'Ajuntament i denúncia "el maltractament" rebut aquests 4 anys per part d'un regidor de Vox i un de Cs

El Partit Popular s'ha quedat a un sol escó de la majoria absoluta a Puçol, aconseguint 10 regidors, per la qual cosa Paz Carceller revalidarà el seu títol d'alcaldessa pactant amb PURP, el partit de les organitzacions que ha aconseguit un escó i no necessitarà de Vox per a formar govern.

“Estem molt contents amb els resultats” afirma Paz. A més, la seua victòria té un mèrit afegit, perquè aquesta legislatura l'Ajuntament passarà de 17 a 21 regidors i el PP ha aconseguit emportar-se aqueixos quatre de més en les urnes.

L'alcaldessa afronta aquesta nova etapa amb il·lusió i esperança, perquè “l'última ha sigut tan dura, no sols per la pandèmia, sinó per com m'hanfet la vida impossible un regidor de Ciutadans i un de Vox. M'han insultat, m'han fet la vida impossible i he viscut un infern amb ells, he patit un maltractament i ho dic sabent el que significa””. Per això, de cara al futur espera “poder viure aquests pròxims 4 anys de manera més tranquil·la, sense tant de sobresalt on puguem afrontar les inversions i les iniciatives previstes amb molta més naturalitat”.

En matèria de propostes, la seua mesura estrela passa per reforçar el suport a la salut mental de majors, joves i xiquets. Amb programes portats per l'àrea de Benestar Social, on s'optarà per facilitar l'atenció psicològica gratuïta i augmentar la plantilla de professionals.

També "volem crear una zona d'oci per a famílies i associacions, posar en marxa tot l'espai natural de la costanera perquè hem rebut dos milions d'inversions i a la platja durem a terme una nova zona esportiva” explica l'actual alcaldessa de Puçol.

Finalment, respecte a les eleccions del 23 de juliol, al·lega que és difícil preveure que passarà perquè és una data complicada, però “jo crec que ara com ens ho posaran difícil per a votar ho farem amb més ganes. El centredreta està molt mobilitzat, pense que traurem un bon resultat i el PP està a l'alça”.

Pujar