elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 19 de novembre, dia del bou

El 19 de novembre, dia del bou
  MÉS FOTOS
  El 19 de novembre, dia del bou - (foto 2)
  El 19 de novembre, dia del bou - (foto 3)

  En col·laboració amb el Consell Assessor Taurí, la Regidoria de Festejos Taurins organitza una vesprada-nit dedicada al món taurí el dissabte 19 de novembre: a la vesprada, en l'Espai Social La Barraca, inauguració de l'exposició i entrega de premis del concurs de foto taurina Vila de Puçol, després del que hi haurà una xarrada sobre temes d'actualitat; a la nit, en el restaurant Puzol, sopar i gala d'entrega de premis potser de l'any en els distints actes taurins organitzats en la població durant esta temporada. Per als actes de la nit caldrà inscriure's prèviament en els llocs i dates que marcarà el Consell.

  Entre les novetats d'esta jornada taurina de 2016 trobem que tota la programació prevista es condensa en un únic dia i en dissabte. Javier Villanueva, més conegut com a Villa, junt amb alguns voluntaris del Consell Assessor Taurí han sigut els encarregats d'aconseguir que el ramader Adolfo Martín participe d'esta jornada amb una xarrada a les 19 hores amb els assistents a l'esdeveniment.

  A part de la presència d'Adolfo Martín, podrem disfrutar de les imatges del concurs de foto taurina Vila de Puçol. Un concurs en què enguany s'han presentat un total de 134 fotografies de les quals s'exposaran les 45 triades pel jurat. D'elles eixirà el nom dels guanyadors de les dos seccions del concurs que rebran el seu premi durant la pròpia jornada. D'una banda, trobem la Secció A, formada per imatges preses en el propi Puçol i d'una altra, les fotografies que competiran en la Secció B i que pertanyen a festejos taurins de qualsevol emplaçament que no siga Puçol.

  A la nit, després del sopar, tindrà lloc la gala d'entrega de premis com el de Millor bou embolat, el Bou més brau o la Millor eixida de caixó de l'any, entre altres. Uns guardons que també comptaran amb la menció especial a una persona que es considere que la seua activitat en la festa contribuïsca de forma activa al bé d'estos festejos al municipi de Puçol.

  Pujar