12 d’agost de 2020 12/8/20

En marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible en Puçol

En marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible en Puçol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  En marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible en Puçol - (foto 2)
  En marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible en Puçol - (foto 3)
  En marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible en Puçol - (foto 4)

  Després del minuciós procés d'elaboració, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Puçol ja es troba en període d'informació pública. És un projecte finançat per la Unió Europea a través dels Fons Feder i ha sigut dissenyat per l'empresa Idom.

  La mobilitat sostenible és una preocupació compartida per la majoria de les ciutats, que pretenen sensibilitzar a la població de la importància que, per al seu avanç econòmic i social, suposa l'adopció de mesures que responguen al desafiament que planteja el desenvolupament urbà.

  Per això, les ciutats aposten per una major qualitat en el transport públic, per la promoció de les maneres no motoritzades (millorant l'espai públic urbà) i, en definitiva, per la utilització d'aquells més eficients des d'una perspectiva energètica i mediambiental, subscrivint polítiques de transport que potencien l'ús d'estes maneres.

  Un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible és un pla estratègic dissenyat per a satisfer les necessitats de mobilitat de persones i empreses a les ciutats i els seus voltants per a una millor qualitat de vida. Es basa en pràctiques de planificació existents i té en compte els principis d'integració, participació i avaluació.

  Pujar