elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manipulador d'aliments i carretoner, nous cursos formatius gratuïts

Manipulador d'aliments i carretoner, nous cursos formatius gratuïts
  MÉS FOTOS
  Manipulador d'aliments i carretoner, nous cursos formatius gratuïts - (foto 2)
  Manipulador d'aliments i carretoner, nous cursos formatius gratuïts - (foto 3)
  Manipulador d'aliments i carretoner, nous cursos formatius gratuïts - (foto 4)

  El 26 d'octubre, a la Casa de Cultura, s'entregaven els diplomes als alumnes i, sobretot, alumnes dels dos nous cursos formatius gratuïts impartits des de l'Àrea de Benestar Social: carretoner i manipulador d'aliments. Cursos amb una part teòrica i una altra pràctica que formen part de l'oferta trimestral de cara a la inserció social i laboral amb propostes ajustades a les peticions dels mateixos veïns.

  L'alcaldessa Lola Sánchez, la regidora Mery Cortell i la coordinadora Aure Gómez van ser les encarregades d'entregar els diplomes a l'alumnat de tots dos cursos, en un senzill acte que va servir per a recordar que les propostes gratuïtes continuen obertes i que per a inscriure's gratuïtament n'hi ha prou amb acostar-se per l'antiga estació de Renfe, seu de l'Àrea de Benestar Social.

  Manipulador d'aliments i control d'al·lergògens ha sigut impartit en l'edifici de l'antiga televisió local, per a 19 alumnes, i és una proposta que es repeteix quasi tots els trimestres.

  El curs de carretoner ha comptat amb quinze alumnes, per primera vegada sis d'ells han sigut dones, s'han realitzat les pràctiques a Almenara a mitjan octubre i és «un del que més demanda local té, juntament amb el de manipulador d'aliments, atés que és obligat per a trobar treball en el sector de l'hostaleria», apunta Aure. 

  Pujar