elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alumnat del curs de cambrers realitzarà les seues pràctiques en quatre locals de la platja

L'alumnat del curs de cambrers realitzarà les seues pràctiques en quatre locals de la platja
  MÉS FOTOS
  L'alumnat del curs de cambrers realitzarà les seues pràctiques en quatre locals de la platja - (foto 2)
  L'alumnat del curs de cambrers realitzarà les seues pràctiques en quatre locals de la platja - (foto 3)
  L'alumnat del curs de cambrers realitzarà les seues pràctiques en quatre locals de la platja - (foto 4)

  El dimarts 8 de maig s'ha signat el conveni de col·laboració entre quatre locals de platja i l'Ajuntament de Puçol, pel qual els alumnes del curs de cambrers realitzaran entre els mesos de maig i juny les pràctiques formatives en Aroma de Mar, el restaurant Medina, la gelateria Bayarri i el restaurant Nazaret. L'alcaldessa Lola Sánchez i la regidora Mar Mazo han estat presents en l'acte al costat d'Isabel del Valle, Rosa Jaén, Gonzalo Bayarri i Isabel Ribelles.

  El dilluns 23 d'abril va començar la formació teòrica del curs de cambrers, impartida en l'edifici de l'antiga Emissora Municipal de Televisió. Després de les 40 hores teòriques, el dimarts 8 de maig s'ha signat aquest conveni de col·laboració perquè els alumnes puguen completar la seua formació amb les 25 hores de pràctiques en els quatre establiments hotelers situats en la platja de Puçol.

  Per als alumnes és una bona oportunitat de mostrar l'aprés i potser d'optar a la inserció laboral, ja que l'experiència d'edicions anteriors assenyala que aquests cursos formatius de l'Àrea de Benestar Social compten amb un percentatge elevat de contractació per part dels establiments hotelers, sobretot de cara a l'estiu, per aquest motiu els cursos i les pràctiques es realitzen en aquestes dates tan properes a la temporada estival.

  Pujar