elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Puçol treballa en noves mesures per als mercats municipals

L'Ajuntament de Puçol treballa en noves mesures per als mercats municipals
  • Des de la Regidoria de Mercats de l'Ajuntament de Puçol s'està treballant en noves mesures per a l'any vinent. Estes mesures afectaran els mercats del poble i de la platja amb la finalitat d'augmentar el seu impacte i millorar les seues condicions

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Puçol treballa en noves mesures per als mercats municipals - (foto 2)

Des de l'Ajuntament de Puçol s'està treballant en canvis en els mercats municipals per a l'any que ve, amb el principal objectiu de donar-li una major visibilitat i una millora en els serveis que afectaren tant els botiguers com als consumidors.

Una de les mesures que s'ha estudiat és la modificació de la posició del mercat situat en el nucli antic del poble. En primer lloc s'ha remenat la possibilitat de traslladar-ho al tram comprés entre l'inici del carrer Bisbe Amigó virant cap al carrer Escorxador (entrada del Mercat Municipal), una nova localització que podia suposar una major visibilitat. Esta opció s'ha descartat perquè es prefereix consolidar l'actual ubicació per a fidelitzar als usuaris. En estos moments s'estudia la possibilitat d'unificar eixe tram del mercat, portant-lo fins al carrer Sant Joan i, evitant així, el trànsit de Mariano Amigó, que és una artèria del barri antic. En el pla econòmic, s'està estudiant una rebaixa en la quota per a l'any que ve en este mercat del nucli antic, buscant una revitalització d'este, que actualment compta amb només sis parades.

Una altra de les mesures que estan sent estudiades és la reubicació, per a la pròxima temporada estival, del mercat de la platja a una zona molt més cèntrica. Una localització que donarà una major comoditat als usuaris del mercat i als veïns de la platja. També està pensada la instal·lació de noves preses de llum per a substituir els generadors i així disminuir a zero els sorolls i la contaminació que generaven. Respecte a la neteja, s'estudiarà la possibilitat de regar la zona abans de la utilització i després, perquè no quede cap resta de brutícia incrustada en el paviment i així facilitar la tasca dels serveis de neteja que actuaran just després de la recollida del mercat per a deixar neta la zona com més prompte millor.

«Continuem estudiant estes mesures i treballant en algunes més amb l'objectiu de millorar i veure créixer els nostres mercats municipals i fer-los arribar cada vegada a més gent», conclou el regidor de mercats municipals Rubén Vaquero.

Pujar