elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fins al 30 de novembre pots sol·licitar ajudes com a emprenedor o com a empresari, per contractar veïns desocupats

Fins al 30 de novembre pots sol·licitar ajudes com a emprenedor o com a empresari, per contractar veïns desocupats
  MÉS FOTOS
  Fins al 30 de novembre pots sol·licitar ajudes com a emprenedor o com a empresari, per contractar veïns desocupats - (foto 2)
  Fins al 30 de novembre pots sol·licitar ajudes com a emprenedor o com a empresari, per contractar veïns desocupats - (foto 3)
  Fins al 30 de novembre pots sol·licitar ajudes com a emprenedor o com a empresari, per contractar veïns desocupats - (foto 4)

  Per tercer any, l'Ajuntament de Puçol ofereix ajudes de 1.800 a 3.000 euros a les empreses que contracten aturats de la població, al mateix temps que subvencions de 1.000 a 3.000 euros als emprenedors que aposten al llarg de 2018 per posar en marxa el seu projecte i, com a novetat, enguany s'afig una partida especial de 1.500 euros per a aquells que desitgen obrir un baix comercial en el barri antic de la població. El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 30 de novembre i tota la informació està publicada en el Butlletí Oficial de la Província.

  Fins al 30 de novembre està obert el termini per a sol·licitar les subvencions dirigides al foment de l'ocupació mitjançant la subvenció a empreses que contracten aturats empadronats a Puçol. Les ajudes són de 1.800 euros per a contractes de 6 mesos o més, sent el màxim de 3.000 euros per als contractes indefinits.

  En el cas dels emprenedors, les ajudes varien entre 1.000 i 3.000 euros en funció del caràcter innovador del projecte, valorant especialment les empreses creades en sectors comercials que no estiguen actualment representats en la població.

  Un cas especial de subvenció a emprenedors és el d'aquells que rehabiliten o recuperen baixos comercials tancats en el nucli antic de Puçol, els qui poden sol·licitar ajudes de 1.500 euros.

  «Encara que el termini de sol·licitud finalitza el 30 de novembre es refereix a tot l'any», aclareix l'alcaldessa Lola Sánchez. «Per tant, les empreses poden sol·licitar l'ajuda econòmica pels contractes fets a veïns de la població des de l'1 de gener de 2018, per la qual cosa es poden incloure tantes contractacions ja realitzades en els primers mesos de l'any com altres noves que es realitzen en l'actualitat».

  En el cas dels emprenedors que hagen muntat el seu propi negoci poden sol·licitar l'ajuda si s'han donat d'alta entre l'1 de gener i el 30 de novembre, o almenys han registrat la declaració prèvia a l'inici d'activitat en la AEAT.

  Per a ampliar informació i aclarir dubtes s'han habilitat dos telèfons en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores: 961 421 258 (empresaris) i 960 611 376 (emprenedors).

  Pujar