elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fins el dia 22, inscriu-te en el curs de soldador d'alumini per a persones en desocupació

Fins el dia 22, inscriu-te en el curs de soldador d'alumini per a persones en desocupació
  MÉS FOTOS
  Fins el dia 22, inscriu-te en el curs de soldador d'alumini per a persones en desocupació - (foto 2)
  Fins el dia 22, inscriu-te en el curs de soldador d'alumini per a persones en desocupació - (foto 3)
  Fins el dia 22, inscriu-te en el curs de soldador d'alumini per a persones en desocupació - (foto 4)

  El curs de soldador d'alumini, dirigit a veïns desocupats de Puçol, comença el 26 de febrer i compta amb 10 places que s'ocuparan en funció de l'adequació del perfil professional i la situació sociofamiliar. El període d'inscripció acaba el dia 22, les classes són gratuïtes i la sol·licitud es realitza de 8 a 14.30 hores en l'Espai Social Martínez Coll. L'alumnat únicament paga i es queda amb la màscara de soldador. La professió compta amb bones perspectives d'ocupació en acabar el curs.

  Es tracta del primer curs que s'organitza en resposta a sol·licituds d'empreses: a causa de les visites a companyies que s'han realitzat, s'ha detectat que fa falta professionals en esta especialitat. La selecció s’efectua fins al dijous 22 de febrer en l'Agència de Col·locació —situada en l'Espai Social Martínez Coll— de 8 a 14.30 hores per mitjà d'entrevista, ja que només hi ha 10 places.

  Les classes són gratuïtes, perquè estan subvencionades per l'Ajuntament de Puçol. L'alumnat només paga 20 euros per la màscara de soldar, la qual es queda. Les 120 hores de teoria es duen a terme pels matins i, les 250 hores de formació pràctica, durant els matins i vesprades.

  Les sessions exclusivament teòriques s'impartixen en l'Espai Jove del municipi, mentre que les teòriques amb maquinària d'empresa es duen a terme en la firma Soldaval, a Riba-roja. Les pràctiques es realitzen en l'empresa TISVOL, a Puçol.

  «Volem que el curs siga real, que s'utilitze la tecnologia i la maquinària que realment estan utilitzant hui en dia en les empreses del sector», apunta Enric Esteve, regidor d'Ocupació.

  Pujar