elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen els mòduls d'Iniciació Professional del projecte Vallet

Finalitzen els mòduls d'Iniciació Professional del projecte Vallet
  MÉS FOTOS
  Finalitzen els mòduls d'Iniciació Professional del projecte Vallet - (foto 2)
  Finalitzen els mòduls d'Iniciació Professional del projecte Vallet - (foto 3)

  Dissabte passat 15 de desembre es van entregar els diplomes que acrediten la participació dels joves en els mòduls d'Iniciació Professional realitzats dins del projecte Vallet: barri responsable i solidari.

  Dins dels itineraris d'inserció sociolaboral, des d'el mes d'octubre passat s'han realitzat dos mòduls d'Iniciació Professional dirigits als joves del municipi: Manteniment d'Espais Públics i Muntatge d'Estructures Metàl·liques.

  L'objectiu d'aquests tallers ha sigut el de proporcionar als participants uns coneixements bàsics que els permeten adquirir una sèrie de competències i habilitats professionals que faciliten la seua incorporació al mercat laboral.

  A més, els mòduls han comptat amb una part teòrica en la qual s'han treballat diferents continguts relacionats tant amb la formació per a la cerca d'ocupació com amb valors relacionats amb la convivència i el desenvolupament personal.

  Entre les actuacions realitzades pels participants, s'ha pintat i condicionat el Centre Social Vallet, l'Espai Social Martínez Coll, l'edifici de l'antiga televisió local, la tanca de l'institut de Puçol, el col·legi públic Lluís Vives, el bar del camp de futbol i l'aula de l'Espai dels Majors. Igualment, s'ha condicionat i preparat el clos per a la instal·lació d'un pipicán en la zona del barranc del Vallet.

  El lliurament dels diplomes va estar a càrrec de Lola Sánchez, alcaldessa de Puçol, i Mery Cortell, regidora de Benestar Social, i va comptar amb la presència dels professors i monitors que han participat en els Mòduls.

  El projecte Vallet: barri responsable i solidari està cofinançat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu.

  Pujar