elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Este dissabte se celebren les XV Jornades Taurines

Este dissabte se celebren les XV Jornades Taurines
  MÉS FOTOS
  Este dissabte se celebren les XV Jornades Taurines - (foto 2)
  Este dissabte se celebren les XV Jornades Taurines - (foto 3)
  Este dissabte se celebren les XV Jornades Taurines - (foto 4)
  Este dissabte se celebren les XV Jornades Taurines - (foto 5)

  La inauguració de l'exposició del concurs de fotografia taurina, part dels actes programats en les XV Jornades Taurines Puçol 2017, tindrà lloc dissabte que ve 2 de desembre, a les 19 hores, en l'Espai Social La Barraca. Després de l'entrega de premis, s'oferirà la xarrada-col·loqui Parlem de bous amb Gerardo Ortega i la XVI Gala Taurina.

  El concurs de fotografia va rebre propostes de 174 participants. Dimarts passat, el jurat va seleccionar 41 imatges que ja es poden visitar totes les vesprades de manera gratuïta en l'Espai Social La Barraca. El dissabte 2 es durà a terme la inauguració oficial i l'entrega de premis a partir de les 19 hores, a més del col·loqui sobre bous de Gerardo Ortega.

  Per a acabar, els que s'hagen inscrit en el sopar celebraran la XVI Gala Taurina en el Restaurant Puçol a les 21.30 hores, on tindrà lloc l'entrega de premis de la temporada taurina 2017. Així, un any més, es clausurarà una festa que, a pesar del pas del temps, ha sabut adaptar la seua forma d'organitzar-se i continuar celebrant-se hui en dia.

  Pujar