22 d’octubre de 2020 22/10/20

Encara no t'has inscrit al nou curs de les escoles municipals? La Cultura és clau

Encara no t'has inscrit al nou curs de les escoles municipals? La Cultura és clau - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Encara no t'has inscrit al nou curs de les escoles municipals? La Cultura és clau - (foto 2)
  Encara no t'has inscrit al nou curs de les escoles municipals? La Cultura és clau - (foto 3)
  Encara no t'has inscrit al nou curs de les escoles municipals? La Cultura és clau - (foto 4)

  Ja està obert el termini d'inscripció per a les Escoles Municipals de Cultura, de dilluns a divendres, d'11 a 19 hores, a la Casa de Cultura. Les classes comencen l'1 d'octubre i els horaris s'ajustaran en funció del nombre definitiu d'alumnes matriculats. No oblides que també a l'octubre torna la programació de cinema, teatre, música i exposicions.
  Les escoles que funcionaran este curs a la Casa de Cultura són les següents:

  Dibuix: estimula la creativitat, la motricitat, la relaxació i millora la concentració i la intel·ligència emocional.

  Cantar, tocar la guitarra elèctrica, la bateria o crear un grup de música: amb l'escola de rock tindràs totes les eines per a poder fer-ho.

  Restauració de mobles antics: una proposta que fa molts anys que està en marxa, amb classes a l'Espai Social Martínez Coll.

  Teatre, l'escola que més ha crescut en els últims cursos: reforça la teua seguretat, la confiança en tu mateix, augmenta el teu rendiment intel·lectual i, a més, pots descobrir l'actor o l'actriu que portes dins.

  En col·laboració amb el Centre Musical Instructiu Santa Cecília, pots gaudir de l'ensenyament elemental de música a tots els nivells.

  Les escoles de folklore continuen la seua labor perquè instruments tradicionals no es perden i tots puguem aprendre: guitarra, rondalla, llaüt, bandúrria, tabal, dolçaina i danses valencianes… segur que trobaràs la que encaixa amb els teus interessos.

  Si vols inscriure't en qualsevol d'elles, acosta't a la Casa de Cultura, informa't i realitza els tràmits en uns minuts.

  No oblides que, a partir d'octubre, també torna la programació habitual de cinema, teatre, concerts i exposicions.

  I, per descomptat, la biblioteca pública manté obertes les seues portes de dilluns a dijous, d'11 a 13 hores; de dilluns a divendres, a la vesprada, de 17 a 21 hores; i els dissabtes al matí, de 10 a 13 hores. Amb servei gratuït de connexió a Internet.

  Si tens dubtes:

  961 421 949 | casacultura@casacultura.net | www.casacultura.net

  Pujar