elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Donen començament els serveis del Centre de Salut de la platja fins a mitjan setembre

Donen començament els serveis del Centre de Salut de la platja fins a mitjan setembre
  MÉS FOTOS
  Donen començament els serveis del Centre de Salut de la platja fins a mitjan setembre - (foto 2)
  Donen començament els serveis del Centre de Salut de la platja fins a mitjan setembre - (foto 3)

  El Centre de Salut de la platja situat en l'edifici Espai Voramar atendran els pacients des del 2 de juliol fins al 14 de setembre, comptant amb tres treballadors: una infermera, una auxiliar administrativa i un metge.

  El Centre de Salut de la platja estarà en funcionament des del 2 de juliol fins al 14 de setembre, excloent els caps de setmana. Amb un horari de matins de 8.30 a 10.30 i d'11.00 a 13.00 per a consultes amb el metge i de 12.00 a 13.00 per a consultes amb la infermera. El metge i la infermera duran a terme unes atencions primàries, però també subministraran les receptes per alguna malaltia crònica o realitzaran les cures d'operacions.

  Els representants de l'Ajuntament que van donar la benvinguda als treballadors, van visitar el 3 de juliol l'establiment. Van conèixer en este moment a Silvia, l'auxiliar administrativa, i a Claudio Castro, el metge que treballarà durant aquests dos mesos i mig atenent els pacients, que va comunicar que està «content d'estar en aquest Centre de Salut pel moviment que hi ha».

  La targeta sanitària és necessària perquè els pacients siguen atesos. No obstant això, si se'ls ha atès amb anterioritat en el mateix Centre de Salut, l'auxiliar administrativa pot recuperar de forma informàtica la informació de la targeta sanitària de forma puntual.

  És un servei que depèn directament de la marcació de l'Hospital de Sagunt, adjudicat per la Conselleria.

  Contacte Centre de Salut: 96 321 07 21 | 96 317 82 35

  Pujar