elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Desfilada Real’ per a rebre als Reis Mags a Puçol

Una ‘Desfilada Real’ per a rebre als Reis Mags a Puçol
Una ‘Desfilada Real’ per a rebre als Reis Mags a Puçol
  • A partir de les 18 hores, hi haurà una desfilada real simultàniament en set zones de la població

  • L'Ajuntament de Puçol vol que els xiquets continuen gaudint de la màgia dels Mags d'Orient

MÉS FOTOS
Una ‘Desfilada Real’ recibirá a los Reyes Magos en Puçol
‘Desfilada Real’ per a rebre als Reis Mags a Puçol - (foto 3)

Els Reis Mags d'Orient arribaran el pròxim 5 de gener a Puçol per a portar als xiquets els seus regals. Però enguany, per la situació de la pandèmia, Les seues Majestats realitzaran una ‘Desfilada Real’ de manera simultània en diferents zones de la població perquè tots els xiquets de Puçol puguen gaudir de la màgia dels Mags d'Orient.

El Rei Melcior ha volgut deixar un missatge als més xicotets de Puçol amb els detalls de la seua arribada a la localitat, que els xiquets poden veure punxant baix.

L'Ajuntament de Puçol ha descartat la tradicional cavalcada davant la crisi sanitària del covid amb l'obetivo d'evitar les aglomeracions. I per a això ha optat per una alternativa que portarà a Melcior, Gaspar i Baltasar a tots els racons del municipi.

La ‘Desfilada Real’ començarà a les 18 hores en els diferents barris de Puçol com són el barri antic, el Barri, centre, Hostalets, l'entorn de Martínez Coll, Ciutat Jardí i Santigons. Abans, a les 17.30 hores, la destil·lada es realitzarà en la zona de la platja.

L'Ajuntament de Puçol ha publicat en Google Mapsels itineraris complets perquè els pares sàpien per on està previst que passe la desfilada. Encara que des del consistori han demanat als pares que si la desfilada no passa per les seues cases, “de manera responsable es podran acostar a una zona pròxima, en grups reduïts, amb màscares i guardant les distàncies”.

A més, enguany, amb la pandèmia els Reis Mags canviaran els caramels per afecte i abraçades màgiques. Per això, des de l'Ajuntament de Puçol assenyalen que no es podrà anar darrere de la desfilada.

Amb l'objectiu que els pares de Puçol col·laboren amb l'Ajuntament, per a guardar el secret de la ‘Desfilada Real’ i mantenir la il·lusió de la Nit de Reis, han elaborat unes normes que es distribuiran pel municipi per a informar els pares com ha de transcórrer la ‘Desfilada Real’.

La Policia Local i Protecció Civil acompanyaran a la carrossa real que recorrerà la major part dels carrers de Puçol perquè la ‘Desfilada Real’ transcórrega amb normalitat.

Descàrrega els itineraris complets en PDF ací.

Pujar