elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans està al capdavant en la presentació de mocions per a millorar el municipi i la vida dels veïns

Ciutadans està al capdavant en la presentació de mocions per a millorar el municipi i la vida dels veïns

  Ciutadans (Cs) Puçol està al capdavant en la presentació de mocions per a millorar el municipi i la vida dels veïns. Així ho ha destacat el seu portaveu, Rubén Vaquero, qui ha denunciat que "els altres grups presenten iniciatives en què l'Ajuntament no pot actuar per no tindre competencia".

  Per contra, ha subratllat Vaquero, "la gran majoria de les mocions presentades per Cs en estos dos anys repercutixen directament en la vida dels veïns". "De res val portar a Ple iniciatives relacionades amb energia nuclear, el Sàhara, Renfe o el tractat de lliure comerç com han fet la resta de grupos", ha argumentat el regidor.

  En este sentit, Vaquero ha matissat que "lluny de copiar iniciatives ideades a Madrid o València, Cs Puçol ha estudiat les necessitats del municipi, i ha redactat i defés propostes reals per als veïns."

  Entre les mocions de Cs aprovades, el regidor ha ressaltat: "la iniciativa contra l'assetjament infantil i ciberassetjament en la localitat; aprofitament dels espais dels col·legis públics en horari extraescolar; col·locació d'espills en encreuaments perillosos; habilitar zona per a mascotes en la platja; la creació de parcs per a l'esplai de mascotas...". A més, Vaquero ha indicat que "l'únic grup que ha aconseguit que se li aprove una esmena en els pressupostos de 2017".

  Amb tot açò, el portaveu ha considerat que "Cs Puçol fa un balanç positiu de l'equador de la legislatura perquè està fent política útil en benefici dels ciutadans". "L'objectiu per als pròxims dos anys és continuar proposant millores per a Puçol i els seus veïns." ha explicat.

  Pujar