elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘El teu alcalde a peu de carrer’ durant cinc dijous

‘El teu alcalde a peu de carrer’ durant cinc dijous
  MÉS FOTOS
  ‘El teu alcalde a peu de carrer’ durant cinc dijous - (foto 2)
  ‘El teu alcalde a peu de carrer’ durant cinc dijous - (foto 3)

  Durant cinc dijous, en horari de matí i vesprada, l'alcalde, Enric Esteve, estarà en cinc barris diferents de la població, per escoltar les propostes que els veïns vulguen fer-li. És la primera vegada que s'organitza a Puçol una activitat com esta, destinada a aconseguir entre tots un poble senzillament millor.

  Amb este objectiu, l'Ajuntament muntarà un envelat en cinc zones de la població, els dijous 10, 17 i 24 de novembre, i els dijous 1 i 15 de desembre, d'11.00 a 14.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores.
  En l'envelat (muntat per la brigada municipal amb el material de l'Ajuntament ja disponible per a fires i altres esdeveniments) l'alcalde rebrà les visites en els següents llocs de la població: plaça del 25 d'Abril (10 de novembre), plaça de Manuel Broseta (17 de novembre), avinguda del Molí de Vent (24 de novembre), plaça de la Rosa dels Vents, a la Platja (1 de desembre) i en les oficines de la urbanització Alfinach (15 de desembre).

  Segons Enric Esteve, "El teu alcalde a peu de carrer és una iniciativa de l'Alcaldia per a conéixer de primera mà les propostes dels veïns i veïnes amb un únic objectiu: aconseguir entre tots un poble senzillament millor".

  Pujar