elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Psicologia, estètica o nutrició: Clínica NJ Navarro obri a Borriana per a tractar tots els vessants de la salut

Psicologia, estètica o nutrició: Clínica NJ Navarro obri a Borriana per a tractar tots els vessants de la salut
  • El tractament de les fòbies i addiccions o els farciments amb àcid hialurònic són algunes de les seues especialitats

Borriana compta a partir d'aquesta tardor amb una nova clínica multidisciplinària que conjumina els diferents vessants de l'àmbit de la salut en un únic espai i buscant solucions individuals als problemes dels diferents perfils.

Acabar amb l'addicció al tabac, eliminar les taques facials, reduir el greix corporal, tractar les ulleres o atallar les nostres pitjors fòbies són algunes de les qüestions a les quals atenen en aquest nou establiment.


Així, es tracta d'una clínica amb diverses branques, com els tractaments estètics i els psicològics, però també la nutrició o les al·lèrgies.

Judith Navarro s'encarrega del gabinet de psicologia, mentre que Noemí és infermera i està al comandament de la branca dels tractaments estètics. A més, els acompanyen una metgessa preventiva en dermatologia i alergologia i un nutricionista especialitzat en trastorns de l'alimentació i no descarten que se sumen nous perfils professionals en els pròxims mesos.

Quins tractaments realitzen?

Entre les seues especialitats destaquen algunes com els farciments amb àcid hialurònic o el tractament de fòbies i de les addiccions a través de la hipnosi clínica. Però els tractaments que ofereixen són desenes i s'acoblen a les necessitats de cada persona.

Gabinet psicològic

Tractaments amb hipnosi clínica

La clínica ofereix la tècnica de la hipnosi i la relaxació com una manera d'atallar els problemes d'addiccions, l'ansietat i els atacs de pànic o els trastorns d'estrès post traumàtic.

També poden tractar amb aquest mètode la depressió, els trastorns de la conducta alimentària, el dolor crònic, el Trastorn Limit de la Personalitat o les pors o fòbies a qüestions tan diverses com les agulles o els insectes.

Així, una persona amb addicció al tabac pot aconseguir que ja perda les ganes per fumar i que deixe de necessitar el seu sabor per a relaxar-se. Un altre mètode que també s'ofereix per a tractar les addiccions és el de tipus cognitiu.


Relaxació i meditació

Amb les tècniques de relaxació, d'altra banda, es pot reduir la tensió muscular i l'estrès en les persones, rebaixant la pressió arterial i controlant el dolor.

També es treballa el mindfulness consistent a aprofitar “el poder d'observar de la ment”, una manera de pensar amb més claredat reduint l'estrès i l'ansietat afavorint la salut cardiovascular.

Orientacions i mediació

La consulta també ofereix orientacions psicològiques per a aquells que necessiten tractar les situacions que estan vivint a nivell personal, professional o laboral, per a tractar de cercar solucions.

Una altra de les qüestions que es poden tractar des de la psicologia són les disputes familiars o de parella. Per a això, la clínica ofereix sessions de mediació per a establir un diàleg per a buscar l'origen del conflicte i també s'organitzen teràpies de parella o família.

Psicologia forense

Així mateix s'ofereixen serveis judicials i forenses, tant sobre temàtiques de mediació familiar, com de custòdia o informes d'estudi de l'impacte de les alteracions mentals per a un judici.

Tractaments estètics

D'altra banda, des de l'àmbit estètic la clínica ofereix tractaments facials com els d'àcid hialurònic, dermapen, dermoabrassió, fils de sustentació, mesoteràpia facial, radiofreqüència i altres tècniques per a tractar l'acne o les taques facials.

També s'apliquen tractaments corporals de mesoteràpia i presoterapia i tècniques de personal trainer mitjançant la tecnologia de camp electromagnètic d'alta intensitat per a augmentar la massa muscular.


Per als tractaments capil·lars ofereixen la tècnica del PRP (plasma ric en plaquetes) o la mesoteràpia, i per als tractaments de pell el làser SHR (per a eliminar els pèls) i el làser de plasma (una nova tècnica per a estimular la reparació de la pell i lluitar contra les arrugues, les parpelles caigudes, les berrugues o l'excés de pell).

 

Pujar