28 de setembre de 2020 28/9/20

Cs proposa destinar 300.000 euros perquè els de alumnes de secundària estudien anglès en l'estranger

Cs proposa destinar 300.000 euros perquè els de alumnes de secundària estudien anglès en l'estranger - (foto 1)

    Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha presentat una esmena als pressupostos de 2018 per a destinar 300.000 euros a que els alumnes de secundària estudien anglès en l'estranger. La diputada responsable de l'àrea d'Educació, Merche Ventura, ha explicat que “l'objectiu de Cs és que milloren les competències lingüístiques mitjançant una nova línia d'ajudes a l'estada d'estudiants de l'ESO en un país estranger per a realitzar programes de formació”.

    Aquesta aposta per l'anglès de Cs, tal com ha manifestat Ventura, es reflecteix també en la reivindicació de destinar 1,8 milions d'euros a millorar les instal·lacions de les escoles oficials d'idiomes. A més, Cs ha reclamat la construcció d'una escola oficial d'idiomes a Vila-real, amb un pressupost de 180.000 euros.

    La diputada ha subratllat que “aquestes esmenes persegueixen l'objectiu de Ciutadans que aprendre anglès no siga un privilegi d'aquells que li'l puguen pagar” i ha tornat a insistir en “la importància d'aprovar un pacte autonòmic per l'educació que implante un vertader model trilingüe de qualitat”.

    Pujar