elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Probabilitat de pluja i fang aquest dilluns en la Comunitat Valenciana

Probabilitat de pluja i fang aquest dilluns en la Comunitat Valenciana
  • S'esperen precipitacions disperses a les províncies de València i Alacant

Aquest dilluns, 3 d'octubre, podrien tornar les pluges a la Comunitat Valenciana. Així ho preveu l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que veu probable que es donen precipitacions disperses i ocasionals a les províncies de València i Alacant.

A més, aquestes pluges podrien arribar en forma de tempesta i venir acompanyades de fang per la pols en suspensió que hi haurà durant la jornada.

Quant als cels, s'espera una fornada d'intervals nuvolosos de núvols mitjans i alts, que seran més abundants cap al sud, on s'esperen que porten precipitacions.

Quant a les temperatures, les mínimes aniran en ascens i les màximes es mantindran estables, excepte a Alacant, on també pujaran, arribant als 28 en la capital. A València i Castelló de la Plana les màximes quedaran en 26 graus i les mínimes sobre els 16-17.

Del dimecres al divendres la probabilitat de pluges augmenta i el Centre Europeu de Predicció Metereológic (ECMWF) preveu que s'estenguen fins i tot durant el cap de setmana, arribant a afectar la jornada festiva del 9 d’Octubre. Es tracta d'una predicció que, en qualsevol cas, s'haurà de confirmar en els pròxims dies a causa de la inestabilitat pròpia d'aquestes dates.

Pujar