elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Premis Turisme Comunitat Valenciana: Coneix als guardonats de 2022

Premis Turisme Comunitat Valenciana: Coneix als guardonats de 2022
  • La Generalitat reconeix la vocació pel turisme, l'aposta per la sostenibilitat, l'accessibilitat integral i el desenvolupament d'iniciatives de màrqueting especialitzat i singular

Els Premis Turisme Comunitat han reconegut en aquesta edició la vocació pel turisme, l'aposta per la sostenibilitat i l'accessibilitat integral, així com el desenvolupament d'iniciatives de màrqueting especialitzat i singular.

En concret, el guardó a la ‘trajectòria turística’ ha sigut atorgat ex aequo al Congrés Universitat-Empresa de la Fundació Jaume I, pels seus 25 anys dedicats a transmetre coneixement; i a Toni Mayor Suárez, president de la patronal hotelera Hosbec. Aquesta categoria reconeix l'esforç i la dedicació al llarg dels anys en el desenvolupament d'iniciatives empresarials o de dinamització de productes turístics o destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

Ximo Puig
Ximo Puig

El Premi a ‘la formació, investigació i innovació turística’ ha sigut concedit a l'escola de Paco Torreblanca, International School of Pastry Arts. Aquesta modalitat reconeix projectes innovadors que comporten un increment de la competitivitat del sector turístic de la Comunitat.

El reconeixement ‘A la promoció i comunicació turística’ s'ha atorgat al Benidorm Fest 2022. Aquesta modalitat reconeix les accions o campanyes de comunicació turístiques noves, tant des de l'àmbit de l'empresa turística com els destins, sempre que hagen suposat una millora clara del seu posicionament en els mercats mitjançant activitats de promoció que incidisquen en els seus valors diferencials i incrementen el flux turístic.

En la modalitat ‘turisme sostenible’ s'ha reconegut a l'Hotel i restaurant Mar de Fulles a Alfondeguilla, per la seua contribució significativa al creixement econòmic sostenible, la generació d'ocupació i reducció de pobresa, l'ús eficient de recursos i la protecció del medi ambient; així com el foment dels valors culturals i la diversitat del patrimoni.

A més, Ocean Republik, Watersport Center ha sigut la guardonat en aquesta edició en la modalitat de ‘turisme inclusiu’, en la qual es reconeix l'aposta per la millora de l'accessibilitat, i per posar en marxa iniciatives que desenvolupen el Codi Ètic del Turisme Valencià amb la implantació d'accions de responsabilitat social empresarial o corporativa.

Esments Especials

A més, aquesta edició de Premis Turisme Comunitat Valenciana atorga un esment especial per la seua important contribució a la promoció, comunicació i màrqueting turístic de la Comunitat a escala a Castelló.

També s'ha atorgat un esment especial, a títol pòstum a Rafael Pallarés, director de l'Hotel Voramar de Benicàssim, per la seua trajectòria professional en la qual va impulsar el vessant social i ambiental en la hotelería.

Pujar