elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ponent i pujada de les temperatures este dijous en la Comunitat Valenciana abans de la baixada tèrmica

Ponent i pujada de les temperatures este dijous en la Comunitat Valenciana abans de la baixada tèrmica
  • Les màximes podran arribar als 27 graus i podria ploure en algunes zones a última hora

Este dijous, 22 de febrer, la Comunitat Valenciana registrarà una jornada en la qual les temperatures ascendiran de manera notable.

El vent de ponent serà el protagonista de la jornada, en la qual s'esperen ratxes molt fortes de l'oest en punts de l'interior i del prelitoral durant la vesprada.

El dia començarà amb intervals de núvols i bancs de boira en la costa de Castelló, però l'avanç del front començarà a portar núvols a la mitat nord a última hora del dia, quan podrien donar-se precipitacions febles a l'interior nord de Castelló, que podrien estendre's fins a la costa.

D'altra banda, s'espera un ascens de les temperatures mínimes localment notable i un ascens de les màximes també acusat en la costa, on es podrà arribar als 27 graus.

El front continuarà avançant el divendres, quan el vent començarà a refredar el territori i les temperatures es desplomaran, fins als 20 graus de màxima en la costa i els 3-5 en les zones més a l'interior, quedant així el termòmetre en la mitjana normal per al que és habitual finals de febrer.

Pujar