elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tallers Mediambientals "Recicla amb els 5 sentits" en la IX Fira del Comerç els dies 17 i 18 de setembre

    L'equip d'educació mediambiental de Recicla amb els Cinc Sentits realitzarà a La Pobla de Vallbona, els dies 17 i 18 de setembre, diversos tallers de sensibilització i conscienciació ciutadana sobre els residus, reutilització, reciclatge i la importància de protegir el nostre medi ambient. Les activitats es realitzaran en diverses carpes instal·lades en el marc de la IX Fira del Comerç, organitzada per l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Pobla Vallbona. El programa de tallers es durà a terme el dissabte 17 i diumenge 18 de setembre, de 11h a 20h, en Parc Municipal Benjamí March Civera, espai on s'instal·la la Fira del Comerç.

    Recicla amb els Cinc Sentits és un projecte de la Consellería d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, en el qual participen tots els Sistemes Integrats de Gestió (SIG) de residus: Ecoembes, Ecovidrio, FundacióEcoRaee’s, Ambilamp, Fundació Ecotic, Fundació Ecolec, Ecolum, Ecoasimelec, Ecofimática, Europeam Recycling Platform,Tragamóvil i Sigre.

    Es tracta d'un projecte de tallers i altres accions docents i ciutadanes, totalment gratuïtes, que es desenvolupen en tot el territori autonòmic per a compartir amb la ciutadania la importància del reciclatge, la necessitat d'implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que generem no són brossa i poden ser recuperats. Recicla amb els Cinc Sentits és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d'una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa.

    Pujar