elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aléxter Fuertes serà el número dos de Jaime Ruix en la llista de Centrats en La Pobla

Aléxter Fuertes serà el número dos de Jaime Ruix en la llista de Centrats en La Pobla

  La Pobla de Vallbona, 6 març.- El projecte municipalista Centrats en La Pobla continua agafant força a La Pobla de Vallbona. L’equip de la formació local ha confirmat a través de les seues xarxes socials que Aléxter Fuertes Zapata serà qui ocuparà el número dos a la llista electoral encapçalada per Jaime Ruix.

  Fuertes té 28 anys i és economista. Fill de Reyes Zapata i criat a La Pobla de Vallbona és professor d’economia a un institut. Compagina la seua carrera professional amb la de comptable de l’Atlètic Vallbonense, el club de futbol local, on també forma part de la plantilla del primer equip.

  Aléxter Fuertes ha acceptat ser el número dos de la llista perquè pensa que “la política del nostre poble necessita cares noves i persones joves que tinguen il·lusió i motivació per millorar la localitat i, a més, per demostrar que la gent jove tenim molt a dir i som el futur que està per vindre”. Fuertes, que en les eleccions anteriors treballava com a docent a Catalunya i no va poder unir-se de la manera que ho hauria desitjat, ha afirmat que “he tingut il·lusió, des de xicotet, per creure que la política podria servir per a millorar la vida de les persones i l’estat de benestar d’una societat”.

  Respecte a la seua incorporació com a segon lloc a la llista de Centrats en La Pobla, Fuertes opina que “vull fer vida en el meu poble i vull que siga referència de la comarca en tots els aspectes, des de l’oci per a totes les edats fins a la millora de les comunicacions passant per la rehabilitació del comerç local”. Aléxter ha afegit que “el nostre poble té un potencial increïble i fan falta persones que tinguen ganes i il·lusió per a aprofitar les oportunitats que ens dona l’entorn i l’avanç de les noves tecnologies per a fer una millor vida a la localitat”.

  Fuertes, que se sent molt vinculat al municipi, pensa que “el millor per a La Pobla de Vallbona és que siguem capaços d’entendre les necessitats que tenen els veïns de les urbanitzacions i del casc urbà i que adaptem tots els serveis essencials al creixement que ha patit la localitat i les diferents generacions que ara mateix la conformen. Si millorem els serveis essencials i revivim l’oci i el comerç local entre d’altres, estarem més prop d’aconseguir aquest objectiu”.

  El candidat Jaime Ruix ha confirmat que “estic molt content que Aléxter siga el número dos perquè és una persona jove molt vinculada al nostre municipi i, a més, la seua experiència en gestió econòmica, educació i esports ens servirà d’ajuda per a treballar per La Pobla de Vallbona”.

  Pujar