elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així planta cara aquest ajuntament valencià a les ocupacions il·legals d'habitatge

Així planta cara aquest ajuntament valencià a les ocupacions il·legals d'habitatge
  • Amb aquesta innovadora mesura vol fer costat a aquells veïns que s'han vist afectats per una ocupació no autoritzada del seu habitatge

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona posa en marxa un servei d’atenció a les persones que patixen l’ocupació no autoritzada del seu habitatge. Amb este servei es prestarà assessorament legal al veïnat del municipi que troba ocupat el seu pis.

L’oficina  estarà atesa per una advocada especialitzada que informarà els veïns afectats sobre la normativa aplicable, els tràmits a seguir i resoldrà els dubtes sobre el procediment. El servei entrarà en funcionament el pròxim 5 de novembre i es sol·licitarà amb cita prèvia.

Amb esta mesura, l’Ajuntament vol donar suport a aquells veïns que s’han vist afectats per una ocupació no autoritzada del seu habitatge. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que tot i que la Pobla no pateix una incidència major que altres municipis, “sí que volem que aquells propietaris que es troben afectats disposen l’assessorament legal de l’Ajuntament per abordar esta situació.

Juntament amb esta mesura, l’Ajuntament ha posat en marxa altres iniciatives com la Borsa d’Habitatge Públic per a què els propietaris puguen llogar els pisos buits amb garanties de cobrament i bon ús.

Pujar