elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pluja de milions amb un segon, quarts i cinquens premis a la Comunitat Valenciana

Pluja de milions amb un segon, quarts i cinquens premis a la Comunitat Valenciana
  • El número 04536 ha repartit més de 22 milions a València, Algemesí, Bocairent, Torrevieja, Xàbia, Jalance, Paterna o Requena, entre altres localitats de les tres províncies

  • També han caigut quarts i quintos premis

MÉS FOTOS
Pluja de milions amb un segon, quarts i cinquens premis a la Comunitat Valenciana  - (foto 2)
Pluja de milions amb un segon, quarts i cinquens premis a la Comunitat Valenciana  - (foto 3)

Pluja de milions a la Comunitat Valenciana amb segon, quarts i quintos premis del Sorteig de la Loteria de Nadal. El segon premi, el número 04536, ha deixat 22.250.000 euros repartits per localitats de les tres províncies: València, Algemesí, Bocairent, Torrevieja, Xàbia, Jalance, Paterna, Requena, Torrent, Llombai, Callosa del Segura, Benidorm, Bocairent, Alacant, Villafranqueza, Alfàs del Pi, Orihuela, Villena, Sant Vicent del Raspeig, Llucena, Montanejos i a Alaquàs.

D'este segon premi s'han repartit un total de 18.750.000 euros en el Centre Comercial del Saler a València, concretament en l'Administració de Loteria número 104. També en l'Avinguda del Port de València ha tocat part d'este segon premi. A Alacant s'han venut dos desens i tres a Algemesí.

Però no és l'únic número pel qual molts valencians han brindat hui. Un quart premi i tres quints han repartit milions també en diferents punts de la Comunitat Valenciana. No hi ha hagut sort amb la Grossa, que ha caigut íntegrament a Madrid. Ha sigut al número 66513 i en una xicoteta administració del barri d'Acàcies de la capital, que va vendre totes les sèries d'este premi que repartix 400.000 euros al desé.

Un quart premi, el 59.444, ha caigut a Alzira, Gandia, Alacant i en la localitat valenciana de Casinos. Un número que ha eixit a les 9.14 hores i que ha sigut molt repartit en unes 70 localitats de tota Espanya. Els agraciats amb el quart premi, que ascendix a 20.000 euros al desé, rebran 1.000 euros per cada euro jugat. I part del segon també ha repartit 220.000 euros en Quart de Poblet, Gandia, Benidorm i Pedreguer. Ha sigut per al número 07211.

Un quint premi, el 22.259, ha caigut a Dénia, Manises, Benidorm, Alacant, Bigastro, Alaquàs, Benetússer, l'Alcúdia i Hondón dels Frares. Este és un dels huit premis d'esta categoria i es repartixen 60.000 euros a la sèrie. Un altre quint premi també ha caigut quasi tot a Elx. Ha sigut el número 91.917 i deixa 126 sèries en esta localitat alacantina, 60.000 euros a cada sèrie.

Història de la Loteria de Nadal a la Comunitat Valenciana

El Sorteig Extraordinari de Nadal ha repartit este dijous 22 de desembre 2.310 milions d'euros en premis, açò és 70 milions més que l'any passat, i els agraciats amb el 'Gordo' rebran 400.000 euros al desé, amb 640 milions d'euros a repartir amb este premi principal.

Els valencians ens hem gastat 70 euros en esta Loteria de Nadal. La Grossa del Nadal ha caigut 49 vegades a la Comunitat Valenciana: 25 en la província de València, 20 a Alacant i només en quatre ocasions a Castelló.

L'últim gros que va tocar a la Comunitat Valenciana va ser en la localitat valenciana de l'Eliana en 2014. 200 anys d'història d'un sorteig que, cada 22 de desembre, manté en suspens i amb l'esperança a tots els espanyols.

Pujar