elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les platges valencianes es manifesten contra el "greenwashing" de Costas

Les platges valencianes es manifesten contra el "greenwashing" de Costas
  • La plataforma Som Mediterrània ha convocat quatre manifestacions simutáneas aquest cap de setmana

Les platges valencianes s'han manifestat aquest cap de setmana contra el "greenwashing" de Costas, denunciant la nova campanya del Ministeri de Transició Ecològica amb concentracions simultànies en quatre províncies aquest dissabte: Alacant, València, Castelló i Madrid.

50 associacions del litoral afectat s'han reunit de nou per a demanar infraestructures que defensen les seues platges i un pla de regeneració dels arenals sota el lema "Les costa en extinció sí que té solució".

Així, aquesta és la segona ocasió en la qual la plataforma Som Mediterrània (que conjumina a aquest mig centenar d'associacions veïnals) convoca manifestacions contra la política de Costas.

En aquest cas, a més, han qualificat l'última campanya del ministeri com a autèntic "greenwashing" de la responsabilitat patrimonial i ambiental de l'Administració.

La campanya “Les nostres platges, la nostra millor defensa” defensa el valor de preservar els entorns naturals a les platges com a defensa enfront de l'entrada de la mar.

No obstant això, des de la plataforma critiquen que s'acuse la ciutadania de “dolents, il·legals i immorals” per viure en la costa.

Així, han tornat a sol·licitar al ministeri que frene les partions i la confiscació de propietats, així com actuacions per a “no deixar morir a les platges”.

MÉS FOTOS
Les platges valencianes es manifesten contra el "greenwashing" de Costas - (foto 2)
Les platges valencianes es manifesten contra el "greenwashing" de Costas - (foto 3)
Les platges valencianes es manifesten contra el "greenwashing" de Costas - (foto 4)
Les platges valencianes es manifesten contra el "greenwashing" de Costas - (foto 5)
Pujar