25 de gener de 2020 25/1/20

191 xiquets gaudeixen de L'Escola d'Estiu de Picassent organitzada per la Regidoria de Benestar Social

191 xiquets gaudeixen de L'Escola d'Estiu de Picassent organitzada per la Regidoria de Benestar Social - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  191 xiquets gaudeixen de L'Escola d'Estiu de Picassent organitzada per la Regidoria de Benestar Social - (foto 2)

  El pati i les aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana, com cada estiu, son testimoni de tallers i jocs que any rere any han aconseguit que el mes de juliol es convertisca en un sinònim de diversió.

  Adreçada a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, l'Escola d'Estiu duta a terme per la Regidoria de Benestar Social és la més antiga i 'popular' del municipi. Quasi 200 persones gaudeixen d'este mes de juliol ple d'activitats, tallers i jocs a les instal·lacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana. La temàtica escollida enguany i que està donant vida a estes activitats és la commemoració del 50 aniversari de l'arribada de l'home a la lluna. Per això, una de les activitats estrela de l’edició d’enguany ha sigut una visita interactiva pel sistema solar, a través d'un planetari amb projeccions de 360º i que ha permès als més menuts  conéixer de forma molt visible el nostre espai exterior.

  Recordem que, enguany, com a novetat principal, el consistori ha posat en marxa una escola perquè els xiquets i les xiquetes amb diversitat funcional del municipi puguen participar de la mateixa. Les dos propostes conclouran la seua activitat este dimecres 31 de juliol, on els menuts i menudes participants podran disfrutar d’una gran festa de l’aigua amb castells unflables i jocs d'aigua.

  Pujar