elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les visites a la web i les aplicacions municipals avalen l’eficàcia dels nous mitjans electrònics

Les visites a la web i les aplicacions municipals avalen l’eficàcia dels nous mitjans electrònics

  Un dels objectius d'esta legislatura de la gestió municipal era donar-li un impuls a l'àrea de Govern Obert i Modernització Administrativa. Per això, a banda de reforçar el planter per atendre les necessitats actuals comunicatives i tecnològiques, s'han incorporat nous serveis i eines per tal que «la comunicació entre la ciutadania i l'administració local siga bidireccional, que nosaltres els oferim la plataforma però que ells ens puguen dir també en què podem millorar», manifesta Ester Carbonell, regidora de Govern Obert.

  Amb estes premisses es posaren ara fa poc més d'un any la nova web municipal i l'APP Picassent. Una web renovada, accessible i que ofereix unes dades més que destacades en el darrer trimestre, per exemple en els seus usuaris, 30.892, o en les pàgines consultades,  86.683 en el període comprés entre els mesos de gener i març de 2018.

  A més, els visitants han descarregat documents per fer els seus tràmits o per accedir a arxius que li han resultat del seu interés, un total de 1.078 en el passat trimestre.

  APP i enviaments electrònics

  L'aplicació mòbil Picassent permet a banda de conéixer l'actualitat del municipi i els serveis que t'ofereix a l'instant, dirigir-te amb l'Ajuntament a través de comentaris o incidències. Les persones usuàries d'IOS o Android poden tindre un canal més d'interacció amb l'Ajuntament i a més de rebre a través de missatges instantanis al seu mòbil avisos de termini de pagament d'impostos, activitat sociocultural o actualitat de la localitat.

  Quant els enviaments electrònics, 1.200 persones reben a través del seu correu electrònic un document en què un nou cop d'ull s'assabenten del que passa al seu voltant amb informació puntual del que ocorre a Picassent, i també de la relació en el dia a dia que poden tindre amb l'Ajuntament de Picassent a través de cursos, tallers, oferta pública de treball, entre altres.

   

  Pujar