elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'T'avalem petjades verdes' continua la formació de jardineria per a 10 joves

'T'avalem petjades verdes' continua la formació de jardineria per a 10 joves
  MÉS FOTOS
  'T'avalem petjades verdes' continua la formació de jardineria per a 10 joves - (foto 2)

  El Centre de Formació Municipal 'Les Palmeres' de Picassent continua impartint el taller 'T'avalem petjades verdes' destinat als joves d'entre 16 i 30 anys, que estan desempleats, tenen les dades actualitzades en el Servef, alhora que estan donats d'alta al Sistema de Garantia Juvenil. L'import total del projecte és 212.594,82 euros, dels quals 199.830 euros els aporta el Servef i el Fons Social Europeu (FSE), mentre que la resta (12.764,82 euros, al voltant d'un 6%) correspon a l'aportació municipal.

  Este pla té un caràcter mixt, atés que per un costat pretén millorar l'ocupabilitat dels joves i les joves menors de 30 anys del nostre municipi, i per altre costat compatibilitza el treball amb la pràctica professional mitjançant un contracte d'un any per a la formació i l'aprenentatge. Actualment, el grup del programa 'T'avalem Petjades Verdes' està realitzant obres d'instal·lació i manteniment de zones verdes d'alguns polígons industrials de la localitat. El grup està format per 10 alumnes i té una durada d'un any, per la qual cosa està prevista la seua finalització el mes de maig de 2019.

  L'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, ha visitat recentment l'alumnat i va comprovar de primera mà els seus avanços, i va animar-los a aprofitar esta oportunitat i a formar-se per tal de poder trobar faena. "Sou joves i heu de pensar en el vostre futur laboral i, sens dubte, la formació és fonamental i vos ajudarà molt", els va apuntar l'alcaldessa.

  Pujar