elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió amb l’associació de veïns del Barri San Ramón

Reunió amb l’associació de veïns del Barri San Ramón

    L’alcaldessa, Conxa García, acompanyada de regidors i regidores de l’equip de govern i tècnics de l’Ajuntament, s’han reunit amb representants de l’associació de veïns del Barri de San Ramón per escoltar les seues reivindicacions. La reunió ha tingut lloc  en el saló de plens, complint amb la normativa de seguretat, i entre els temes que s’han tractat es troben la neteja de solars i el seu manteniment, la senyalització i neteja viària, la gestió de residus de poda i reciclatge, entre altres.

    A més, la presidenta de l’associació, Alicia Lara, sol·licità la mediació de l’Ajuntament davant altres administracions públiques, com ara el Ministeri de Foment, en el cas del reclam de col·locar més pantalles d’insonorització en el tram de la A-7 al seu pas junt al barri, degut a que en l’actualitat són insuficients i el soroll del trànsit impossibilita un bon descans. Per altra banda, també es tractà en la reunió la senyalització del baixador de FGV, la seua conservació i neteja de les vies.

    Destacar també que durant la reunió hi hagué bona sintonia i s’arribà a acords en els que l’Ajuntament es va comprometre a atendre les peticions més urgents i que siguen de competència municipal.

    Pujar