elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Comerç llança la campanya Al Nadal vine també al Mercat Municipal

La Regidoria de Comerç llança la campanya Al Nadal vine també al Mercat Municipal

  Comprar a Picassent té premi! Durant este mes de desembre, totes les persones que realitzen compres en alguna de les parades del Mercat Municipal, tenen l'oportunitat de participar en els sorteigs de la campanya per al foment del comerç local que està portant a terme la Regidoria de Comerç i Mercat.

  D'esta manera, en el moment de la compra, els venedors entreguen un tiquet que s'ha de dipositar dins de l'urna ubicada al mateix Mercat. A hores d'ara, ja s'han realitzat tres dels quatre sortejos previstos on les persones guanyadores han obtingut un lot de productes de Nadal. Les agraciades, pel moment són Amparo Albert i Isabel Ruiz. L'últim dels sortejos tindrà lloc este dissabte, 22 de desembre.

  Al llarg del mes, també s'ha fet entrega d'una bossa obsequi per reduir l'ús del plàstic i fomentar la compra local. La regidora de l'àrea, Mónica Olguin, va estar en l'últim dels sortejos per fer entrega d'uns davantals i de 500 borses als venedors del Mercat per al repartiment entre els clients i clientes.

  Activitats per al cap de setmana

  Durant este cap de setmana hi hauran activitats dirigides a xiquets i xiquetes. Divendres 21, a les 18 hores, taller infantil de confecció d'adorns de Nadal i dissabte 22, a les 12 hores, visita d'un patge reial.

   

  Pujar