elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ràdio l'Om complix 20 anys

Ràdio l'Om complix 20 anys

    A Picassent estem esta setmana de celebració perquè la nostra emissora municipal complix 20 anys de història. Va ser el 14 de desembre de 1998 quan Ràdio l'Om enregistrava la seua primera emissió, el magazín 'El Matinal'. Després d'este històric moment, per la ràdio pública del poble de Picassent han passat centenars de programes, molts d'ells produits i realitzats per picassentins i picassentines que de manera voluntària han dotat la graella de la ràdio d'una programació diversa, lliure i de qualitat.

    Este divendres 14 de desembre Ràdio l'Om celebrarà el seu 20 aniversari amb un programa especial, a partir de les 13 h, amb els protagonistes d'estos anys de història. Un d'ells, Julio Gómez, cap de l'emissora fins juny d'este any, qui torna als estudis per fer un repàs del que han suposat per a Picassent tantes hores de treball per a esta casa. A més, col·laboradors i col·laboradores de Ràdio l'Om, membres de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, veïns i veïnes del municipi i representants de les institucions públiques de Picassent.

    Ràdio l'Om s'ha consolidat dins la societat picassentina com una de les potes indispensables de l'estructura informativa del poble, demostrant sempre la seua autonomia, professionalitat i adaptació als nous temps, amb un treball de xarxes socials que complementa el contingut radiofònic diari. A més, és una de les ràdios fundadores de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, que des de 2007 recolzen i enforteixen les seues graelles, creant continguts professionals i de molta qualitat.

    Pujar