25 de novembre de 2020 25/11/20

La Policia Local deté a 7 homes per la seua presumpta participació en un delicte de robatori amb força al polígon industrial de Picassent

La Policia Local deté a 7 homes per la seua presumpta participació en un delicte de robatori amb força al polígon industrial de Picassent - (foto 1)

  Agents de la Policia Local de Picassent van procedir, el passat 20 de març, a la detenció de set homes veïns de diferents localitats per la seua presumpta participació en un delicte de robatori amb força al polígon industrial del municipi.

  Només rebre l'avís telefònic del veí que va donar la veu d'alarma, es varen desplaçar tres patrulles fins al lloc, observant un furgó sospitós en l'exterior. Els agents procediren a botar el reixat exterior i en acostar-se a la porta d'accés a l'interior, varen trobar un nou furgó amagat i un grup d'homes, alguns dels quals varen emprendre la seua fugida a peu. Dos d'ells van ser perseguits i interceptats a la carrera pocs minuts després en la via pública del polígon industrial. Un tercer va ser localitzat amb lesions en el seu turmell després de saltar el mur pel qual se'ls va perseguir a pocs metres del lloc dels fets. La resta de components foren trobats a l'interior de la nau, sent que alguns d'ells, encara estaven amagats en les dependències de l'interior de la nau.

  Els dos furgons estaven plens i a punt d'emprendre la seua fugida. El furgó de l'interior, estava ple amb una de les màquines de gran volum i pes de l'empresa i, el furgó exterior es trobava replet de palets de fusta i altres efectes que pertanyien a una altra empresa encara per determinar.

  Els set integrants del grup i amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, varen ser detinguts en el lloc dels fets, traslladats a dependències i llocs a disposició judicial a través de Guàrdia Civil de Picassent.

  Segons la Policia Local de Picassent, es tracta d'un grup que va actuar amb professionalitat ja que varen canviar el cadenat d'accés, introduint el vehicle i actuant a porta tancada per a no mostrar sospites en un ramal sense eixida i poc ocupat del polígon industrial de Picassent.

  Pujar