25 de novembre de 2020 25/11/20

Picassent s'ompli de color amb la cavalcada de les Festes Majors

Picassent s'ompli de color amb la cavalcada de les Festes Majors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Picassent s'ompli de color amb la cavalcada de les Festes Majors - (foto 2)

  La calor no va poder amb l'entusiasme i la diversió que va omplir, ahir per la vesprada, els carrers del municipi. Les picassentines i els picassentins varen eixir al carrer per vore desfilar les carrosses que deixaren l'asfalt cobert amb milers de papers de colors.

  La diversitat de les carrosses presentades, com per exemple, la quinta del 66, va reunir un bon nombre de les persones nascudes en este any. Les olimpíades de Rio, els bous, la verema, entre moltes altres més, varen ser algunes de les temàtiques presentades en l'edició d'enguany.

  El moment més emotiu de la vesprada va arribar amb l'entrega dels premis des del balcó de l'Ajuntament. Després de la deliberació del jurat, qui no ho va tindre fàcil donat el nivell i la qualitat de les carrosses presentades, varen ser entregats, un per un, els 5 guardons a les millors carrosses, quedant de la següent manera.

  1r premi: “Merkemon”, de l’Associació Cultural Falla Mercat.

  2n premi: “Los Birds del Sud”, de la Falla Sud.

  3r premi: “Mercuari”, de l'Associació Cultural Falla Mercat.

  4t premi: “Buscant el Nord”, de l'Associació Cultural Falla Nord.

  5t premi: “Falla Nord y Olé”, de l’Associació Cultural Falla Nord.

  L'alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela, foren els encarregats de fer entrega dels guardons als representants de les carrosses premiades i varen animar a tots els presents a reunir-se per quintes i participar en futures edicions. Tot seguit, la desfilada va recórrer l'itinerari de costum omplint de color Picassent.

  Pujar