elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent contracta 29 joves mitjançant els programes d'inserció laboral Emcuju i Empuju

Picassent contracta 29 joves mitjançant els programes d'inserció laboral Emcuju i Empuju
  MÉS FOTOS
  Picassent contracta 29 joves mitjançant els programes d'inserció laboral Emcuju i Empuju - (foto 2)

  Un total de 29 joves (16 xics i 13 xiques) s'han incorporat, mitjançant els programes Emcuju i Empuju, a més d'una desena de departaments de l'Ajuntament de Picassent. De fet, estan treballant des del passat 16 de juliol, el contracte té una durada d'un any i està subvencionat al 100% pel Servef i el Fons Social Europeu (FSE), amb una quantitat global de 600.000 euros. L'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, i la regidora d'Ocupació, Lola Albert, els han rebut per tal de donar-los la benvinguda al Saló de Plens i compartir les seues primeres experiències a la casa consistorial.

  En el cas de l'Empuju parlem de 23 contractes i en el cas de l'Emcuju en són 6. En ambdós programes de foment de l'ocupació per a la contractació de persones joves per entitats locals, s'ha de ser menor de 30 anys, cal tindre els estudis que es demanen finalitzats, així com el curriculum vitae i les dades actualitzades en el Servef, alhora que estar donat d'alta al Sistema de Garantia Juvenil. Ha sigut seleccionat personal per als departaments d'Oficina Tècnica, Escola d'Adults, Poliesportiu, Centre Social, Magatzem, Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), Intervenció, Secretaria, Informàtica, Tresoreria i Biblioteca. Es tracta de peons, auxiliars, arquitectes i tècnics forestals, informàtics, jardineria i floristeria, microsistemes i xarxes, mestre d'educació primària, gestors ambientals, bibliotecari, delineant i tècnics en gestió de l'administració, que desenvoluparan la seua faena.

  L'alcaldessa els ha felicitat per l'oportunitat de gaudir d'un contracte laboral d'un any i els ha animat a endinsar-se dins del funcionament de l'administració local. S'ha oferit per tal d'ajudar-los a resoldre dubtes i respondre qüestions, «el meu despatx està sempre obert», ha destacat Garcia. Per la seua banda, Albert ha volgut subratllar la importància de tindre sempre la informació actualitzada per tal de poder trobar treball, «és crucial estar sempre al dia per tal de poder accedir a determinats llocs, com ara este contracte, sens dubte una possibilitat per a la vostra trajectòria professional», ha conclòs.

  Pujar