elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent aposta pel teatre amb una programació especial

Picassent aposta pel teatre amb una programació especial

  El mes del teatre ha donat el seu tret d'eixida amb la xarrada col·loqui que va tindre lloc ahir per la vesprada a la Casa de Cultura amb el títol «Teatre o Netflix», amb la participació de Iolanda Muñoz actriu valenciana i presidenta de l'Associació valenciana d'actrius i actors professionals valencians, Laura Martín (distribuidora sòcia d'A + soluciones culturales, l'escriptor picassentí Paco Romeu i el programador cultural de l'Ajuntament de Picassent, Vicent Tronchoni.

  L'Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Cultura, ha posat en marxa durant este mes de març i també abril una nova edició del seu programa “El mes del teatre”. Este nou i destacat referent cultural i teatral al municipi va tindre la seua primera activitat ahir per la vesprada a la Casa de Cultura amb la xarrada-col·loqui «Teatre o Netflix». Picassent inicia així esta proposta d'activitats en les quals la participació ciutadana cobrarà un especial protagonisme amb una sèrie de trobades professionals, tallers formatius i debats en el seu mes del teatre, on també tindran el seu protagonisme 4 companyies i 2 grups de teatre locals amb funcions per a tots els públics. 

  «Volem apropar a totes les persones interessades en el fet teatral la producció i la programació de les arts escèniques així com noves iniciatives de programació desenvolupades al nostre entorn més pròxim», segons destaca el regidor de l'àrea de Cultura, Jaume Sobrevela,

  Programació especial a la Casa de Cultura

  Totes les representacions tindran lloc a la Casa de Cultura i també a l'AUMA, l'Auditori de la Música i les Arts Escèniques, amb les següents representacions:

  Dimecres 27/03. Gala Dia mundial del Teatre. 19 h., amb la projecció d'un video documental creat per a potenciar el teatre a Picassent. En l'acte s'atorgarà un reconeixement honorífic a Carles Alberola i un reconeixement a diferents col·lectius picassentins que aposten pel teatre en les seues programacions. Per finalitzar, projecció de la pel·lícula «M'esperaràs», amb la presència dels seus protagonistes.

  -Divendres 29/03. Teatre adult: «Separeu-vos junts». De la Companyia «La Dependent». 20 h.

  -Dissabte 30/03. Teatre familiar: «Charlie y la fábrica de chocolate», del grup de teatre local «Príncep d'Espanya». Dues sessions: 18 i 20 h.

  -Diumenge 31/03, Teatre infantil: «Kailo», Espai Rambleta i «Yapadú Producciones». Dues sessions: 17 i 18:30 h.

  -Dissabte 06/04. Teatre adult: «Les xiques mandarina», del grup de dones de l'Escola Municipal de Teatre. 20 h.

  -Divendres 12/04 [15 h.] i dimecres 24/04 [ 10 h.]. Formació: «Teatre per a opositar 1-2», un taller formatiu on s'utilitzarà el teatre com una ferramenta per enfrontar una oposició.

  -Dissabte 13/04. Formació: «Càmera i acció», un taller formatiu per a introduir a les persones participants en la interpretació davant de la càmera. 10 h.

  -Diumenge 14/04. Teatre infantil: «Astrolabi», de la Companyia «Disparatorio». 18 h.

  La informació sobre les obres de teatre que es portaran a escena cada jornada, pot  consultar-se en el següent enllaç:  www.picassent.es/agenda

  Entrades i inscripcions a la Casa de Cultura.

  Pujar