7 de desembre de 2019 7/12/19

Picassent aposta pel teatre amb una programació especial

Picassent aposta pel teatre amb una programació especial - (foto 1)

  El mes del teatre ha donat el seu tret d'eixida amb la xarrada col·loqui que va tindre lloc ahir per la vesprada a la Casa de Cultura amb el títol «Teatre o Netflix», amb la participació de Iolanda Muñoz actriu valenciana i presidenta de l'Associació valenciana d'actrius i actors professionals valencians, Laura Martín (distribuidora sòcia d'A + soluciones culturales, l'escriptor picassentí Paco Romeu i el programador cultural de l'Ajuntament de Picassent, Vicent Tronchoni.

  L'Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Cultura, ha posat en marxa durant este mes de març i també abril una nova edició del seu programa “El mes del teatre”. Este nou i destacat referent cultural i teatral al municipi va tindre la seua primera activitat ahir per la vesprada a la Casa de Cultura amb la xarrada-col·loqui «Teatre o Netflix». Picassent inicia així esta proposta d'activitats en les quals la participació ciutadana cobrarà un especial protagonisme amb una sèrie de trobades professionals, tallers formatius i debats en el seu mes del teatre, on també tindran el seu protagonisme 4 companyies i 2 grups de teatre locals amb funcions per a tots els públics. 

  «Volem apropar a totes les persones interessades en el fet teatral la producció i la programació de les arts escèniques així com noves iniciatives de programació desenvolupades al nostre entorn més pròxim», segons destaca el regidor de l'àrea de Cultura, Jaume Sobrevela,

  Programació especial a la Casa de Cultura

  Totes les representacions tindran lloc a la Casa de Cultura i també a l'AUMA, l'Auditori de la Música i les Arts Escèniques, amb les següents representacions:

  Dimecres 27/03. Gala Dia mundial del Teatre. 19 h., amb la projecció d'un video documental creat per a potenciar el teatre a Picassent. En l'acte s'atorgarà un reconeixement honorífic a Carles Alberola i un reconeixement a diferents col·lectius picassentins que aposten pel teatre en les seues programacions. Per finalitzar, projecció de la pel·lícula «M'esperaràs», amb la presència dels seus protagonistes.

  -Divendres 29/03. Teatre adult: «Separeu-vos junts». De la Companyia «La Dependent». 20 h.

  -Dissabte 30/03. Teatre familiar: «Charlie y la fábrica de chocolate», del grup de teatre local «Príncep d'Espanya». Dues sessions: 18 i 20 h.

  -Diumenge 31/03, Teatre infantil: «Kailo», Espai Rambleta i «Yapadú Producciones». Dues sessions: 17 i 18:30 h.

  -Dissabte 06/04. Teatre adult: «Les xiques mandarina», del grup de dones de l'Escola Municipal de Teatre. 20 h.

  -Divendres 12/04 [15 h.] i dimecres 24/04 [ 10 h.]. Formació: «Teatre per a opositar 1-2», un taller formatiu on s'utilitzarà el teatre com una ferramenta per enfrontar una oposició.

  -Dissabte 13/04. Formació: «Càmera i acció», un taller formatiu per a introduir a les persones participants en la interpretació davant de la càmera. 10 h.

  -Diumenge 14/04. Teatre infantil: «Astrolabi», de la Companyia «Disparatorio». 18 h.

  La informació sobre les obres de teatre que es portaran a escena cada jornada, pot  consultar-se en el següent enllaç:  www.picassent.es/agenda

  Entrades i inscripcions a la Casa de Cultura.

  ocultar
  Picassent aposta pel teatre amb una programació especial
  Pujar