elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent aposta por l'emprenedoria

Picassent aposta por l'emprenedoria
  • La Regidoria de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació amb la col·laboració de la Mancomunitat de l'Horta Sud compta amb una experta en creació d'empreses perquè oriente la presa de decisions i ajude a l'hora de sol·licitar subvencions

Ser una persona emprenedora implica, indirectament, ser una persona valenta. L'emprenedoria consistix en el desenvolupament d'un projecte amb una finalitat determinada que porta un gran esforç i sacrifici, i que en moltes ocasions pot implicar una dificultat.

Per este motiu, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Picassent, i amb la col·laboració de la Mancomunitat de l'Horta Sud, una experta en creació d'empreses orienta i facilita la presa de decisions d'estos emprenedors. Este servei d'ajuda a emprenedors es troba disponible durant tot l'any, però durant 4 mesos (des del passat mes de maig fins a setembre) contarà de forma exclusiva amb l'ajuda d'esta experta, gràcies a l'Acord Comarcal per a la Creació d'Ocupació.

Des d'esta Regidoria també s'ha impulsat una xarrada sobre la emprenedoria que tindrà lloc el pròxim 13 de setembre amb l'objectiu de poder ajudar a les persones interessades a generar una idea de negoci i practicar les habilitats personals necessàries.

Pujar