elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el procés d'inscripció per als programes EMPUJU i EMCUJU a Picassent

Obert el procés d'inscripció per als programes EMPUJU i EMCUJU a Picassent
  • Una subvenció de 237.000 euros permetrà a jóvens d'entre 16 i 30 anys accedir a 15 places oferides des del Consistori per a treballar durant 12 mesos a les entitats locals

EMPUJU i EMPUJU son programes d'ocupació i formació per a joves qualificats/ades subvencionats al 100 % pel Servef i el Fons Social Europeu. Enguany l'Ajuntament de Picassent oferirà 15 places (7 per al programa Emcuju i 8 Empuju) per a joves d'entre 16 i 30 anys, els quals, per a sol·licitar les places, han de complir els següents requisits: tindre els estudis finalitzats, tindre el CV i les dades actualitzades al Servef, estar donat d'alta al sistema de garantia juvenil i no haver treballat en cap dels dos programes amb anterioritat.

Dins del programa EMCUJU es busquen cobrir llocs a l'administració com ara 1 graduat/ada en Història, Història de l'Art o Bibliteconomia, 1 graduat/ada en en Magisteri de primària o infantil, 1 graduat/ada en Psicologia i 5 CFGS d'Animació d'Activitats físic esportives o d'Ensenyament i animació socioesportiva. Per la seua banda, al Empuju es busca 1 graduat/ada en Arquitectura (superior o tècnica), 2 graduats/ades en dret o Administració i Direcció d'Empreses o Gestió i Administració Pública, 1 CFGS Gestió Forestal i del Medi Natural i 3 Peons Forestals o Jardineria.

Estos programes comptaran amb una subvenció de 237.000 euros, 96.262 euros destinats al programa EMCUJU i 140.640 euros destinats al programa EMPUJU. Martha Mónica Olguín, regidora de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Picassent, ha assenyalat que es una gran oportunitat per a que el joves puguen endinsar-se al món laboral i l'administració pública amb un contracte d'un any. 

Pujar