elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Núria Fergó i Remember dels '90, amb OBK i Paco Pil, posen música a la nit picassentina

Núria Fergó i Remember dels '90, amb OBK i Paco Pil, posen música a la nit picassentina
  MÉS FOTOS
  Núria Fergó i Remember dels '90, amb OBK i Paco Pil, posen música a la nit picassentina - (foto 2)
  Núria Fergó i Remember dels '90, amb OBK i Paco Pil, posen música a la nit picassentina - (foto 3)
  Núria Fergó i Remember dels '90, amb OBK i Paco Pil, posen música a la nit picassentina - (foto 4)
  Núria Fergó i Remember dels '90, amb OBK i Paco Pil, posen música a la nit picassentina - (foto 5)

  Picassent va viure ahir una jornada, la prèvia a la Vallivana que es viu hui, 8 de setembre, molt diversa pel que fa als estils artístics. A les 23 hores va ser el moment de Núria Fergó, junt Felipe Garpe i els seus mariaxis, i acompanyats de la Banda Simfònica de la Societat Artístic-Musical (SAM), dirigida pel mestre Víctor Sòria. La plaça de l'Ajuntament es va omplir per tal de gaudir i viure les cançons del concert 'Mexico Lindo Sinfónico', que sens dubte va posar la banda sonora a la vespra del dia gran picassentí. Fergó es va entregar a un públic, amb moltes ganes de música, sobretot amb la vàlua afegida de sentir la Banda Simfònica de la SAM, una vertadera institució musical al poble, que va fusionar-se d'una manera harmònica amb el caire mexica de l'actuació. Els més de 1.500 assistents es transportaren a la terra dels mariaxis amb tot un poble entregat a una nit espectacular que la pluja sí va respectar.

  Mentre, a la plaça d'Europa, a la zona de carpes, va ser el moment de la Festa Remember de la dècada dels '90. Entre les actuacions, el públic més jove i altre que ho va ser, molt actiu i amb moltíssimes ganes de passar-ho bé en la recta final de les Festes Majors, va vibrar amb els èxits d'OBK i Paco Pil, també formaren part de la festa Kriss Orue, New Limit i els Gemelos de Puzzle. Més de mil persones ballaren en una festa remember que ja ha esdevingut un record més.

  Una nit musical prèvia al darrer concert que es viurà la matinada del dissabte al diumenge amb l'actuació del mític grup Tequila. Ariel Rot i Alejo Stivel van pujar a l'escenari, per avant darrera vegada, amb la seua gira 'Adiós Tequila Tour'. El pròxim 25 de setembre, a Madrid, diran adéu als escenaris, de moment, per la qual cosa es tracta d'una molt bona possibilitat de gaudir de temes que han posat la banda sonora a diverses generacions, com ara 'Salta' i 'Dime que me quieres'. Un grup dels '70-'80 que continua viu i actiu quatre dècades després.

  Trofeu Futbol Sala Vallivana

  Per altra part, les Festes Majors també tingueren ahir el seu vessant esportiu amb el Trofeu Vallivana Futbol Sala, celebrat al pavelló del Poliesportiu municipal, entre el FS Picassent vs Nitida Alzira, que va concloure amb el resultat 1-2, en un partit molt disputat, amb moltes ocasions per als dos equips. Finalment, s'imposà per la mínima el Nitida Alzira de 2ª B, en un partit on perfectament podria haver guanyat l'equip picassentí.

  Pujar