elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Picassent posa en marxa un nou servei electrònic d'informació municipal

L'Ajuntament de Picassent posa en marxa un nou servei electrònic d'informació municipal

  L'Ajuntament de Picassent, amb l'objectiu de facilitar a la ciutadania l'accés a l'actualitat municipal amb les noves tecnologies, ha posat en funcionament un servei gratuït d'informació via newsletter. Així, totes aquelles persones que es donen d'alta en este nou servei rebran 1 vegada a la setmana un butlletí electrònic amb les activitats de l'agenda cultural, els bàndols, les notícies més destacades de la setmana, les actuacions municipals o els avisos urgents. Els passos per subscriure's en esta nova eina estan disponibles en este enllaç: http://ow.ly/GNOu30ekFyn i també a través de la web municipal, que ha canviat el seu disseny i configuració per fer-la més accessible i intuïtiva.

  Igualment, d'entre els nous apartats de la pàgina es troba el portal de transparència que ja està disponible per a la seua consulta. Al mateix portal digital, l'usuari interessat també pot fer arribar els seus suggeriments i dubtes al consistori a través de l'eina de comunicació directa de la bústia ciutadana.

  Segons explica l'alcaldessa, Conxa Garcia, Totes estes ferramentes estan encaminades a fomentar i facilitar l'accés a la informació municipal a la ciutadania.

   

   

  Pujar