elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament concedeix ajudes per obtenir Certificats de Professionalitat a persones desocupades

L'Ajuntament concedeix ajudes per obtenir Certificats de Professionalitat a persones desocupades

    Un Certificat de Professionalitat és un instrument que acredita, en l'àmbit laboral, el conjunt de competències professionals que ha de tindre una persona per al desenvolupament d'una activitat laboral identificada en el mercat de treball. Ara l'Ajuntament, posa a l'abast de les persones desocupades del municipi una beca d'assistència de 5 €/dia d'assistència fins a un màxim de 700 €/curs.

    Per poder optar a este tipus d'ajudes cal estar matriculat/da en un Certificat de Professionalitat de nivell I, II o III impartit de forma presencial per un Centre Integrat de Formació Professional, estar empadronat/da a Picassent almenys durant 6 mesos ininterromputs i immediatament anteriors a la sol·licitud, estar aturat/da i inscrit/a en el Servef.

    La presentació de sol·licituds serà fins el 15 de desembre d'enguany, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. En qualsevol cas, la documentació s'haurà de presentar el mateix any en què s'inicie l'acció formativa, en el termini màxim de dos mesos des de la data d'inici de l'acció.

    Pujar