24 d’octubre de 2020 24/10/20

Íntimes, espai radiofònic de Ràdio l'Om de Picassent, guanya una menció d'honor als Premis Associació de Catalunya

Íntimes, espai radiofònic de Ràdio l'Om de Picassent, guanya una menció d'honor als Premis Associació de Catalunya - (foto 1)
  • El programa, dirigit i conduït per les picassentines Alba Veryser i Jèssica Marzal, aborda diferents temes d'actualitat, vistos des d'una perspectiva de gènere i feminista.

Amb només uns mesos de vida, Íntimes ha fet història. I és que l'espai radiofònic produït des de Ràdio l'Om de Picassent ha aconseguit una menció d'honor com a Millor Programa de Ràdio als Premis Associació de Catalunya. Alba Veryser i Jèssica Marzal, directores, guionistes i locutores del programa, aconsegueixen destacar en estos guardons gràcies a un programa fresc, reivindicatiu i sense pèls en la llengua, abordant temes relacionats amb les dones i el feminisme.

La sexualitat femenina, la persecució de bruixes, el mite de l'amor romàntic o el mansplaning són alguns dels temes tractats en este espai radiofònic, a on no només les dues presentadores tenen veu, sinó que hi participen desenes de dones que aporten els seus coneixements i opinen al voltant del tema protagonista de la setmana. Una relació presentadora-oïdora que és fonamental per comprendre este espai feminista, que dóna suport i troba el suport en l'audiència femenina participant.

És el primer espai en la història de Ràdio l'Om guardonat en estos premis, que compleixen en esta edició 20 anys d'història. El programa pot escoltar-se els dimarts, a les 18 h, i dissabtes, a les 12 h, per l'emissora municipal de Picassent, la 94.7 FM. A més, es poden gaudir tots els podcasts al seu canal d'iVoox i a la plataforma musical Spotify.

"Este premi ha sigut una sorpresa enorme, una alegria molt gran que dóna valor a totes les hores de treball que hi ha darrere de cada programa" explica Alba Veryser. "Íntimes funciona com a teràpia, tant a l'audiència com a nosaltres mateixes. Ens puja l'autoestima al mateix temps que aprenem moltes coses de nosaltres" remarca Jèssica Marzal. Pablo Plaza, director de Ràdio l'Om, es sent "orgullós de vore com un espai produït a Picassent, fet per col·laboradores de manera altruista, aconsegueix un premi d'esta magnitud", i afegeix "Íntimes és un clar exemple del bon treball que s'està fent a les ràdios locals i a la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes".

Pujar