17 de gener de 2021 17/1/21

Estudiants de l'IES l'OM construiran drons amb finalitats socials

Estudiants de l'IES l'OM construiran drons amb finalitats socials - (foto 1)

    La feria aérea és un projecte d'innovació educativa l'objectiu del qual és que joves d'entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb una finalitat social o mediambiental d'impacte positiu per al seu entorn. La proposta busca també fomentar vocacions tecnològiques així com l'empoderament tecnològic dels joves estudiants de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxiller mitjançant la construcció d'un dron i la reflexió sobre la tecnologia en el seu conjunt com una ferramenta potent per millorar l'entorn humà, i no merament com un objecte de consum. Així, també es busca imaginar el futur aeri mitjançant l'ampliació de coneixements i habilitats en un espai d'aprenentatge i creació inclusiu i cooperatiu per als adolescents. D'esta manera es permet generar xarxes d'innovació educativa a nivell local i també provincial.

    L'alumnat de l'IES l'Om del municipi està participant ja d'esta iniciativa que el mes de maig reunirà els centres participants per presentar els seus treballs en comú a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria la Universitat de València.

    Des de l'Ajuntament, i concretament des de la Regidoria d'Educació, Belen Bernat, edil de l'àrea destaca la importància de participar en projectes d'este tipus ja que incentiven i fomenten el coneixement científic i tècnic entre els joves del nostre municipi que es posaran en comú en només uns mesos i compartiran amb altres joves estudiants de la província.

    Pujar