elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El DJFestPicassent fa ballar i cantar a centenars de persones des de casa

El DJFestPicassent fa ballar i cantar a centenars de persones des de casa
  • 12 dj's, onze de Picassent i un d’Alcàsser, col·laboraren en esta iniciativa, organitzada per la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Joventut, portant la seua música, punxada en directe, a través de les xarxes socials

Els dies de confinament a casa són més lleugers si els acompanyem amb música. I per això l'Ajuntament de Picassent organitzava per a este cap de setmana el DJFest, un festival de música fet des de casa amb dotze punxadiscos que han oferit les seues sessions musicals en directe, i a través de les seues xarxes socials, a centenars de veïns i veïnes que han ballat i cantat des de les seues llars. Luís López, Bad Selection, Ivan Crisenti, Toni Ruiz, Paco Tronchoni, Natxo Salcedo, Ruru, H. Rayiz, DJ Rosvil, Raúl Lerma, Helen Khru i Juanfran Valenciano han sigut els artistes protagonistes d'estes sessions, que de manera totalment altruista, han animat el veïnat picassentí amb el seu talent musical. La iniciativa ha sigut un èxit, amb centenars de persones connectades a Instagram i Facebook durant les sessions musicals, fent més amé l'aïllament a casa durant este cap de setmana vacacional.

Des que va començar l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Picassent ha volgut llançar diferents propostes lúdiques i participatives que aconseguisquen entretindre i millorar el dia a dia del veïnat. 'Oci a casa', 'Pikazoom' o les dedicatòries musicals de Ràdio l'Om són altres iniciatives organitzades pel consistori per ajudar les famílies a suportar de millor manera este confinament.

Pujar