elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El concurs de fotografia on-line PIKAZOOM convida a expressar la creativitat visual dels joves de Picassent

El concurs de fotografia on-line PIKAZOOM convida a expressar la creativitat visual dels joves de Picassent
  MÉS FOTOS
  El concurs de fotografia on-line PIKAZOOM convida a expressar la creativitat visual dels joves de Picassent - (foto 2)

  En temps d'emergència sanitària mundial i confinament les i els joves de Picassent necessiten trobar espai per a ocupar la seua vida quotidiana. Per este motiu l'Ajuntament de Picassent, ha través de la Regidoria de Joventut, ha volgut seguir estimulant-los amb un concurs on-line de fotografia: Pikazoom que té l'objectiu de fer palés la seua creativitat a través de la seua intel·ligència visual i espacial.

  La Casa Jove La TORTA, centre d'informació i animació juvenil de Picassent, ha publicat les bases d'este certamen que conclourà el 10 d'abril. Poden participar joves d'entre 12 i 30 anys amb un màxim de tres imatges per persona. Les i els menors d'edat hauran de tindre l'autorització de la mare, pare o tutor/a per poder participar-hi.

  Els premis són donacions de l'artista plàstic, Mágico Joshino, i es recolliran una vegada passe l'estat d'alarma, a un acte a la Casa Jove LA TORTA. Es tracta de peces impreses en 3D. Es reconeixeran un total de 3 premis, i un premi del públic que rebrà la fotografia favorita, que es triarà a través dels stories d'instagram.

  Raquel Hervás, Regidora de Joventut, ha expressat que "només es parla dels i les joves durant el confinament per a comentar coses negatives, i al final estan patint-ho igual que els adults però amb la inquietud hormonal que suposa ser jove. En Picassent estan demostrant-nos que són xarxa de suport social per a persones majors, o amb necessitats específiques al poble, i per això volíem donar-los una proposta lúdica com aquesta".

  A més d'esta iniciativa, des de la Regidoria de Joventut mantenen contacte diari amb els i les joves del municipi mitjançant altres dinàmiques com enquestes i xats d'Instagram, segueixen oferint atenció telefònica a través del 96 122 29 80 o cij@picassent.es i participen en altres propostes municipals com el projecte "Oci a casa".

   

  Pujar