elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Picassent vota en contra dels pressupostos en considerar-los “molt perjudicials per al comerç local”

Ciutadans Picassent vota en contra dels pressupostos en considerar-los “molt perjudicials per al comerç local”
  • Bernal: “És incoherent i irresponsable que els pressupostos no contemplen ajudes al foment de l'ocupació, autònoms i empreses”

Ciutadans (Cs) Picassent vota en contra dels pressupostos en considerar-los “molt perjudicials per al comerç local”, ha destacat el seu portaveu, Juan Manuel Bernal. El regidor s'ha mostrat “molt crític” ja que, ha advertit, “suposaran l'estocada definitiva al sector comercial local i al mercat municipal perquè no inclouen ajudes a autònoms, empreses i al foment de l'ocupació”. 

“D'un pressupost global de 18 milions d'euros, tan sols 408.000 euros es destinaran al comerç, mercat, agricultura, joventut, ocupació, escoles taller, formació, promoció econòmica, sanitat, infància i salut pública, la qual cosa suposa un insuficient 2,27%", ha detallat, al mateix temps que ha argumentat que “amb una taxa de desocupació pròxima al 18%, cada dia més persianes comercials baixades i un mercat municipal que agonitza, ens sembla que l'equip de govern socialista no viu la realitat del poble de Picassent”. 

A més, ha qualificat de “incoherent i irresponsable que es destine 1 euro del pressupost a autònoms i microempreses, o que la partida de dinamització del comerç baixe de 40.000 a 15.000 euros”. “Unes altres com a jornades i tallers d'ocupació patiran una reducció de 5.000 a 10 euros”, ha concretat. 

Per això, ha explicat, “tampoc entenem que Compromís i Unides Podem hagen votat a favor d'aquests pressupostos i el Partit Popular s'haja abstingut, perquè d'aquesta forma es converteixen en còmplices d'una decisió clarament perjudicial per a l'ocupació i l'economia de la població." “Estan posant més dificultats als vertaders motors de Picassent per a superar la situació d'adversitat provocada per la pandèmia”, ha assegurat. 

Pujar