elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre de Salut impartirà nous tallers sobre lactància i preparació al part

El Centre de Salut impartirà nous tallers sobre lactància i preparació al part

  El control, les cures i consells durant l'embaràs i el part, dirigir els naixements i proporcionar cures al nounat i al lactant són algunes de les tasques que exerceixen les matrones, una figura que existeix en el nostre municipi des de 1985.

  Per això, donat l'augment considerable de la població en els últims anys, i com a conseqüència, la gran demanda existent, el Centre de Salut, que ja compta amb una matrona, comparteix ara una matrona més amb el centre de Salut de Paiporta, fet permetrà augmentar el servei d'atenció a les usuàries, per seguir prestant el suport professional necessari.

  El taller de lactància tindrà lloc els dilluns, a partir de les 16 hores, i el taller de preparació al part, a les 18 hores. La segona matrona atendrà 2 dies a la setmana, dilluns a la vesprada, durant els tallers, i el divendres al matí, en horari de consulta. Qualsevol persona que estiga interessada a apuntar-se als tallers pot dirigir-se a l'Oficina d'Informació del Centre.

  L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, s'ha mostrat molt satisfeta i ha manifestat que donada la gran demanda existent en el municipi era una prioritat per a este equip de govern l'ampliació del servei, amb més horaris i sobretot la posada en marxa de nous tallers que de ben segur veuran millorada l'atenció a les dones sobre qualsevol tema de salut que els preocupe.

  El Servei de Planificació Familiar canvia la seua ubicació

  Cal destacar també que, des d'este estiu, i a causa de la reestructuració de les àrees de Salut, el Servei de Salut Sexual i Reproducció, (Planificació de Familiar), ja no s'atén a Silla sinó a Paiporta.

  Pujar