elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els becaris de «La Dipu te beca» finalitzen les seues pràctiques formatives a l’Ajuntament de Picassent

Els becaris de «La Dipu te beca» finalitzen les seues pràctiques formatives a l’Ajuntament de Picassent
  • Els 16 joves finalitzen hui les seues tasques a l’administració local després de dos mesos intensos que els han permès acostar-se al món laboral

Hui ens diuen adéu els 16 joves que han estat participant durant els mesos de juliol i agost en les pràctiques formatives de «La Dipu te beca» en l’Ajuntament de Picassent.

Àrees municipals com Cultura, Igualtat, Esports, Urbanisme, Secretaria, Comunicació, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, entre d'altres, han comptat durant l'estiu amb el treball dels joves i han pogut gaudir de la il·lusió i les ganes que estos becaris han mostrat des del primer dia.                                                      

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, juntament amb el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, els han agraït l'excel·lent treball realitzat durant l'estiu en cadascun dels departaments municipals on han estat desenvolupament les seues tasques.

Recordem que «La Dipu te beca» es un programa de formació i ocupació promogut entre la Diputació i el diferents ajuntaments de les localitats valencianes que permet als més joves tindré una primera experiència dins del món laboral i endinsar-se en el dia a dia d’una administració durant els mesos d’estiu.

Pujar