elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca la temporada cultural a Picassent

Arranca la temporada cultural a Picassent
  • La Casa de Cultura de Picassent enceta la temporada 2019/20 amb l’estrena de dos destacats espectacles: ‘’L’electe’’ de l’Horta Teatre i ‘’El Misteriós cas de Houdini i l’habitació tancada’’ de Nacho Diago

La programació cultura ha començat ja ha Picassent, en un renovat saló d’actes de la Casa de Cultura, amb l’estrena de dos espectacles valencians que suposen l’innici d’un seguit d’activitats al llarg de tot l’any.

Com cada curs la programació cultural que presenta l’Ajuntament de Picassent a través de la Regidoria de Cultura oferirà al veïnat de Picassent actes per a tots els públics i gustos: teatre, música, màcia, cinema.. Cap de setmana rere cap de setmana el centre cultural picassentí esdevindrà l’epicentre cultural de la localitat.

Ja es pot consultar la programació cultural del primer trimestre a través dels diferents canals de l’Ajuntament on destaquen, a més dels actes del passat cap de setmana, l’espectacle infantil La Caverna del Foc de Dinamo Producció Teatral que tindrà lloc el 17 de novembre o el concert Chistelar per al 21 de desembre.

«Pensem que tenim una molt bona programació per al primer trimesre i així anem a continuar tot l’any, programem pensant en que els espectacles agradaran i tota la gent que ve sempre repeteix», ha destacat el regidor de l'àrea de Cultura, Jaume Sobrevela.

Pujar